De website word geladen...

Laad de website niet? Zorg dat u javascript aan heeft staan. De website heeft javascript nodig om te kunnen functioneren. Weet u zeker dat u dit aan heeft staan en doet de website het nog niet? Klik dan op de onderstaande knop om verder te gaan.

Klik hier om verder te gaan

Heeft u bijvoorbeeld een 18+ website en wilt u niet dat uw naam en adresgegevens bekend worden?

Alle domeinnamen staan geregistreerd in landelijke databases en zijn helaas voor veel bedrijven toegankelijk. D.w.z. dat men kan achterhalen op welke naam een domeinnaam is geregistreerd. Deze landelijke databases zijn beter bekend als Whois.

Indien u om welke reden dan ook niet bekend wilt zijn in deze databases dan kunt u gebruik maken van onze dienst Geheimdomein (WhiteLabel Domeinregistratie).

Uw domeinnaam zal dan worden geregistreerd op een van de handelsnamen van PB Nederland waar JRdating onderdeel van is. Doordat u een WhiteLabel Domeinregistratie overeenkomst aangaat met JRdating.com blijft u wel juridisch eigenaar van uw domeinnaam en bent u dus ook zelf verantwoordelijk voor alles wat u met deze domeinnaam doet.

De kosten voor deze service zijn €4,75 p/m.

Exclusief domeinregistratiekosten en BTW

Indien u van deze service gebruik wilt maken dan kunt u dit in het bestelformulier aangeven.

De klant op internet oplichten komt helaas steeds vaker voor. Pas daarom goed op met wie u zaken doet! Uiteraard zijn er nog meerdere bedrijven die zeggen uw identiteit af te schermen. Ongetwijfeld zullen er veel goede bedrijven zijn maar de kans dat u tegen een oplichter cq domeinnaamjager aanloopt is zeer groot. Domeinnaamjagers laten de domeinnaam een tijdje online staan en zodra de domein omzet begint te genereren of  wanneer de domeinnaam lang genoeg online heeft gestaan, waardoor deze in waarde is gestegen, kunt u de domeinnaam kwijtraken.

Heeft u vragen over deze service neem dan gerust even telefonisch contact met ons op.


handige links